Kadeudeuh

Sepi euy…..enakna naon nya?

Tapi asa rek enak anu euweuh tea, kira-kira noan tah lamun di pikiranmah moal ka pikiran, Anu jelasmah mendingan muka kakus.us bae hehehe, Amih rada segeur otak, Amih teu tunduh siraman biologis tea ceunah hehehe, Sok aya-aya bae

Tos lami teu tepang
Tos aya sa’sasih lamina
Geuningan meuni asa enggal
Kantun emutan anu nyalindung
Kantun hutang anu numpuk (heheheh)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: